~MemBace pUn BoleH DapAt dUit TaU..(^_^)..~

TeMaN bLoG saYE (^_^)

Wednesday, July 18, 2012

BusySangatKer???

Assalamualaikum..

hye semua..lame da rasenye Cik D xupdate blog nie kn..minta maaf ler byk2..agk busy skit dengan kerja...hmm tp sekarang Cik D da xkeje kt HONDA da..sekarang ni Cik D ngah mengikuti program Skim Latihan 1 Malaysia kt Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB)..

Alhamdulillah da nk masuk 2 bulan da Cik D kt sini.. macam2 yang Cik D belajar..tp ade byk perkara lg yg Cik D nk timba kt sini..kalau ade rezki moga2 Cik D terus diserap kerja kt sini..Aminn....hehe..tp ade gk cerita pelik disebalik cerita nie..hehe kira cerita dalam cerita la kot..haha memandai jek kan Cik D ni buat ayat cm tue..hehe xde la..kn Cik D masuk SL1M ni kn..ramai yang tanye..jd pramugari ke?? haha pelik jek..ade rupe nk jd pramugari ke saye nie..haha muka da la xberapa nk lawa..memang jauh panggang dari api ler...hahaha..then ade gk yg tanye..keje kt Malaysia Airlines ke??

hehe ok mcm nie..bg sesiapa yang keliru diantara MAHB and MAS..meh saye terangkan skit perbezaan diantara dua syarikat ni..sebenarnya MAHB adalah sebuah company yang mengurus airports yang ade kt Malaysia ni..kecuali Airport Senai..tu je dibawah pengurusan syarikat lain..then kalau MAS tu plak..ia merupakan sebuah syarikat yang memberikan khidmat penerbangan kepada pengguna..yang berkaitan tiket penerbangan tu semua la..so jgn keliru ye..if nk tau lebih lanjut pasal MAHB ley je klik kt link ni: MAHB

k la..Cik D nk tido la..ngntuk sudah...esok mau kerja lg..(^_^).. nite semua..

SL1M Batch 3

3 comments:

Anonymous said...

Tumpng tnya..macam mana SL1M ni...best ke?ada outdoor aktiviti ke?hbs kursus dapat kerja x?On job training di MAHB ke?

Anonymous said...

salam cik D, saya nk tnye pasal sl1m kat msia airport ni.ok ke x?after that diorg trus serap keje or mcm mne?

Arif Ghazali said...

Salam, boleh cerita ttg proses semasa temuduga sl1m kt mahb x? sbab sya nk pg iv sl1m nanti. Thanks

JoM kiTe BerPAkaT.. (^_^)

jOm JeNguK..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...