~MemBace pUn BoleH DapAt dUit TaU..(^_^)..~

TeMaN bLoG saYE (^_^)

Tuesday, February 15, 2011

~BuSssAaaNNnn~

Assalamualaikum..

hye semua..huhu sbnrnye xtau nk buat pe ari ni.even though da buat skit2 assignment yang sepatutnye..tp masih ade lg perasaan bussssaaaannn yang melanda diri..huhu xsuke la cm nie..rase nk kuar jek gi mane2..tp xde sape nk teman..huhu sedih yang teramat..kekasih hati jauh lak..(-_-)..

kalau korg nk tau saye da shut down put lappy sye ni td..tp oleh kerana bussaaann yang teramat sye telah On kn nye kembali..nk borak ngn mama xdpt lak coz mama gi tengok nenek sedara sakit..tepon kakak sye lak dia ngh bengang ngan tunang dia coz xbalik2 lg dr offshore..da la tggl bbrp mggu jek nk kawin..xsampai sebulan pun..xsiap lg urusan ngn Pejabat Agama..sian kakak ku..sabar ye kak...

huhu sape nk borak ngn saye ni..huhu tp saye ade perasan sedikit kepelikkan sbnrnye..ade sumthing wrong sum were maybe la..coz da bbrp hari dan minggu ni sye perhatikan cm ade yg xkene ngn hubungan saye ngn my frenz..either it's come from my side or their side..huurmmm..if it's come from my side i'll try to make it come back to normal again..but the problem is.. i don't know the root of the problem...huhu bertambah masalah kan....rindu lak kat kawan2 yg kt segamat tue..bila nk jumpe diorg ni...

k la..da xtau da nk merepek ape skrg ni..kekeringan idea lak..huhu 


4 comments:

Martha said...

hi Raha, hv a nice day..jgn bosan2...shoutbox kan ada...blogwalking la jum..^^

MiSs RaHaIDa said...

hehe hye martha..hehe thnx ye..nk blogwalking tp kemalasan melande hehe

CGG said...

hv anice day sis:)

cuti habeskan masa sama teman2

MiSs RaHaIDa said...

hehe thnx ye sis CGG..hehe

JoM kiTe BerPAkaT.. (^_^)

jOm JeNguK..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...