~MemBace pUn BoleH DapAt dUit TaU..(^_^)..~

TeMaN bLoG saYE (^_^)

Friday, January 28, 2011

CuTi + AssiGnmENt..(@_@)

Assalamualaikum...

hye semua..salam sejahtera..dan salam 1 Malaysia..

hehe akhirnye..hbs sudah minggu ni..hehe esok sye akan bertolak ke Batu Pahat..hehe pulang ke kampung halaman tuk bercuti selama seminggu sbb cuti mid-term..awalkn cuti mid-term kitrg? hehe best..tp dalam mase yang same xbest gak..hehe cm ne tu agaknye ye...cube korg teka?.. hehe sbnrnye xbest coz mmg la cuti seminggu tp ade keje yang perlu diselesaikan..of coz la balik cuti ni bukan dengan tangan kosong kan..ni adalah senarai kerja yang perlu sye lakukan ye:
  • siapkan assignment which is the tutorial exercise for Compensation subject.
  • siapkan juge assignment Industrial Relation which is summarize & comment on the IR court case
  • then study for TEST!! ade 2 test menanti after mid-term ni.
ha tu la antara perkara yang terpenting that i need to finish up after the mid-term ni..ish3..pening kepala..tp xpe..this is the process of learning, right? lau x bukan belajar namenye...hehe biar susah2 sekarang, but then in the future insyAllah kite senang..betul x? 

hehe teringat lak waktu kt kelas Employment Law td..hehe nk dijadikan cerita hari ni ramai lak dak kelas yang xdtg kelas..so my lect, Miss Afzan pun dengan senang hatinye memberikan kitrg KUIZ MENGEJUT..tp nasib bek la Miss bg ktrg 10minit tuk review skjp nota yang dia bg sblm ni..Alhamdulillah ley gk jawab...hehe hope dapat la full 5% tuk kuiz tue..hehe...

xsabar rasenye nk balik kg even though byk je keje..cm xcuti lak kan..hehe ape2 pun kira ok gk la..tp after mid-term ni..kitrg xkn ade cuti lagi..means that, after this we'll have 10weeks straight of classes..dasyat kan..then baru final..berusahalah Rahaida tuk menghadapi minggu2 yang penuh dengan ilmu2 yang perlu dipelajari..hehe amboi ayat sye..mcm xpercaye je sye ley mengeluarkan kata2 seperti ini...

k la..smp sini jek tuk entry kali ni..selamat bercuti tuk kawan2 ku semua..& selamat juga menyiapkan tugasan2 yang berderet2 tu..hehe (^_^)


2 comments:

man said...

hehehe
sian awk bnyk keje

MiSs RaHaIDa said...

hehe tu la..xrase cuti sgt pun ni..xpe la..coz kt kg pun hujan je kn..so xley gi mane kn..buat je la keje yg byk ni..hehe

JoM kiTe BerPAkaT.. (^_^)

jOm JeNguK..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...