~MemBace pUn BoleH DapAt dUit TaU..(^_^)..~

TeMaN bLoG saYE (^_^)

Saturday, January 8, 2011

HonEyMooN WeEk? ~PaRt 2~

Assalamualaikum..

hye semua..hehe ni masuk lak part 2 tuk entry HonEyMooN WeEk..hehe cam cerita drama lak ade sambungan2 ni kan..hehehe...xpe la..sye kn pengarah cerita drama saye ni..hehe...merepek lak sekejap...

aktiviti ketika menunggu lect msk kelas..mcm2 perangainye...

hehe k kite sambung citer lak tuk hari yang Ke-2 dlm minggu pertama tuk sem 1 ni..hehe 4hb Januari 2011 adelah merupakan hari ke-2 tuk semester ni..hehe ade 2 kelas je tuk hri ni..sopetang kami free la..ngt nk balikumah je tido pas kelas ni..tp rupe2nye..Shy & Sue ade agenda yang telah dirancang sebelum pergi ke kelas lg...hehe nk tau ape agendanye...cube teka?  hehe sebenarnye tuk sem 5 ni..Sue & Shy ni da nekad nk jd kurus..so dalam usaha tuk menurunkan berat badan ni mereka ni kene la berusaha lebih skit...so diorg telah mengajak saye tuk jalan2 bersama mereka tuk mencari susu yang boley membantu mereka tuk berasa kenyang sepanjang hari tanpa makan nasi..hehe setakat ni drpd pemerhatian yang sye tengok..mereka da berjaya menahan nafsu tuk makan nasi tuk minggu ni..& alhamdulillah meraka xde yang collapse..hehe...


posing @ KFC, JJ Melaka..

tp yang xbestnye..sye lak mkn banyak ni...kang takut nanti mereka da kurus sye lak yang berisi..hehe xpela.kan comel..kn3?? hehe...perasan la pulak...hehe..tp hari 2 tetiba lak si Suraya ni mengajak kami makan KFC..hehe tetiba mengidam lak dia kate..hehe sye apelagi..layankn je la mereka2 ni..diorg ckp ni tukkali yang terakhir diorg mkn ayam KFC..hehe "terakhir" k?..insyallah..harap2 mereka kuat tuk menahan nafsu tu...tp sye mmg tabik spring la kat Shy sbb dia betul menahan diri dia drpd mkn ayam tu..hehe nekad sungguh dia..xpe sye doakan dia betul2 capai target dia..Amin...(^_^)..

bakal2 model of the year..(^_^)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kalau korg nk tau minggu pertama ni la banyak je tempat kitrg nk berjalan..bukan nk menghabiskan duit...saje je jalan2 kang pas ni takut busy lak ngn assignment kan..so ni la mse yang masih terluang..that's why la sye bg tajuk entry ni honeymoon week...bukan sbb sye da kawin & gi honeymoon ye...hehe lau sye nye honeymoon tempat yang sye nk pegi mestila lg best!..hehe tp insyallah dalam Malaysia jek..kan jimat tue...hehe..eh melalut lak...hahaha..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hehe ni cerita tuk hari ke-5 tuk minggu ni..hehe iaitu hari Jumaat, 7hb Januari 2011..hehe kelas pun ade 2 kelas gk..but...suddenly the 2nd class was cancel & Miss Afzan lak terlupe kot nk bgtau yg kelas kami tu cancel aritu..hehe oleh kerana kelas da cancel..hehe sye, Sue & Shy ade agenda lain tuk hari tu..hehe agenda kali ni ley la dikategorikan sebagai membazir..haha lantak la..bukan selalu..lg pun sye da lame xtengok wayang..

hehe filem yang menjadi pilihan kami tuk hari tu adelah..cerita ini...


hehe citer ni best..penat aku dok ketawa...Shy ape tah lagi..bila da ketawa da ssh da dia nk berenti..hehe..pe2pun citer ni mmg best!!!

pas dok menyuci mata dengan tgk wayang, tiba lah mase tuk kami mengisi perut kami yang da berbunyi tue..hehe menu tuk tghari tu adalah Prosperity Burger McD...Yummy..terigin sgt nk makan & akhirnye tercapai jua hajat dihati..hehe..



oleh kerana kami ni nk berjimat + nk bersenam hehe kami pun balik la umah dengan berjalan kaki melalui tepi2 sungai tu..hehe mengharap la juga ade pakcik2 boat River Cruise tu nk tumpangkn kami..malang nye xde...hehe tp best gk la berjalan tue..yang lg best tue..kitrg asyiksnap gmbr jek..tp byk gmbr diorg la yang sye amik..nasib bek sye xde Camera DSLR..lau x..lagi byk la gmbr yang sye snap semalam..hehe geram sye....xpe 1 hai nnt sye akan pastikan sye akan memiliki sebiji camera idaman sye tue..hehe...

antara gmbar sye yang di snap oleh Suraya (^_^)

ade gaye jd model x?
model di tepi sungai

bakal2 model nih...

pose terbaik dr Suraya..

jalan punye jalan...tetiba Suraya bru teringat yang dia ade letak air dlm beg dia..& pd waktu dia sedar tue..da terlambat da..semua brg dlm beg dia tu da basah da dek terkena tumpahan air dlm beg dia tue la..hehe da bau air coke da beg dia tue..hehe..sabar ye Suraya..


  

2 comments:

amie said...

nice sbb sudi p tengok cerita hantu kak limah..sangat best bukan??

MiSs RaHaIDa said...

hehe sangat best!!bertambah best bile dpt tgk ngn kawan2..ade teman nk gelak..

JoM kiTe BerPAkaT.. (^_^)

jOm JeNguK..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...