~MemBace pUn BoleH DapAt dUit TaU..(^_^)..~

TeMaN bLoG saYE (^_^)

Monday, January 24, 2011

KeBinGunGaN..(@_@)

Assalamualaikum...

hye semua..salam sejahtera..salam 1 Malaysia...penat rasenye hari ni..bru cuti 2 hari da penat berjalan nk ke KBM ( Kampus Bandaraya Melaka)  tu..padahal da hari2 dok berjalan kaki ke KBM tue..hehe  ngengada je kot ari ni..hehe..ni lau cuti seminggu xtau la..nek kang mesti terasa sangat penatnye nk berjalan ke KBM..cm jauh jek..hehe..tp ape2 pun this is the last sem sye study kt KBM..yela next sem da kene praktikal..

ha bercakap pasal praktikal lak..ish3..pening kepala sye memikirkan tempat paling sesuai tuk dijadikan markas tuk sye praktikal nnt..huhu bingung..takut nnt diorg xbg experience HR pada sye lak..di cmpaknye sye kt bahagian2 len..haru gk tu kan...risau sebenarnye...hmm xpe sok sye akan try call a few potential company yg terpilih dalam short list sye..hehe..harap2 semuanye akan OK..hehe...

tu je la celoteh sye tuk hari ni..sebelum sye terlupe...TQ ye pada kawan2 follower sye yang sudi menjadi follower sye..(^_^)..love uolls lah..Mmmuuuuuuuaaaaaaaahhhhhh...

2 comments:

Firdaus Kasim said...

awk cari je kt jobsmalaysia.gov.my

MiSs RaHaIDa said...

ouh k..thnx ye..(^_^)

JoM kiTe BerPAkaT.. (^_^)

jOm JeNguK..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...